Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide yapılmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki tütün, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu menfi koşulların diğer katlara geçişini karışmak veya olabilir olduğu denli geciktirmektir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Projeye en iyi Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı düz rahatlıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, ekol ve hep üretimlarında acil vaziyet ve hakkındalaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirim kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında mütehassıs ve sükselı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri yangın kapısı geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar acil gidiş takkadak bapnın mümkün olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen binada imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık alıyoruz.

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, estetik baplara en şık fiyatlarla iye yapmak sinein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden anlık selen alabilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye birebir yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page